I love superfood smoothies

RAW, VEGAN, GLUTENVRIJ

ALGEMENE VOORWAARDEN

Garantie
Onze webshop garandeert dat elk door haar geleverd artikel voor verzending gecontroleerd wordt en voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid, bruikbaarheid en bestaande overheidsvoorschriften. Garantie geldt alleen bij een ernstig gebrek. U kunt geen aanspraak maken op garantie indien er sprake is van schade veroorzaakt door natuurrampen, blootstelling aan vochtigheid, extreme hitte of extreme kou. Ook krijgt u geen garantie indien u zelf oorzaak bent van het ernstige gebrek, bijvoorbeeld het laten vallen van een artikel. U kunt dan uw eigen aansprakelijkheidsverzekering daarover inlichten.

Verzending
Verzending onverzekerd gratis. Verzendingen naar het buitenland in overleg. Mocht het pakket bij de overhandiging kapot zijn of er beschadigd uitzien, dan bent u verplicht dit te vermelden op de verzendbrief.

Betaling
Wij werken met vooruitbetaling. Dat betekent dat de klant de artikelen vooruit zal betalen. Wij zullen de betaalde artikelen na ontvangst van het verschuldigde bedrag op haar bankrekening – binnen 5 werkdagen leveren, maar in ieder geval zo snel mogelijk. Buiten Nederland geldt een termijn van 10 werkdagen. Indien wij op vakantie zijn kan de levering enige vertraging oplopen. Wij zullen onze vakantie op de website vermelden. Betaling geschiedt per bank of giro. Indien u persoonlijk een product afhaalt, kan ook contant betaald worden. Bij grote bedragen en contante betaling vragen wij om een legitimatiebewijs. Mocht een product dat door u besteld en betaald is, niet op voorraad zijn, dan zullen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Wij zullen in overleg met u het betaalde bedrag binnen 48 uur terugstorten op uw rekening.

Retourneringsvoorwaarden
Over de geleverde artikelen dient binnen 48 uur gereclameerd te worden. Indien zich binnen 24 uur na ontvangst een groot probleem voordoet, kan het artikel na overleg met onsĀ  geruild worden. Klachten kunnen telefonisch, schriftelijk of per e-mail gemeld worden.

Privacyverklaring
Uw klantgegevens worden niet aan derden verstrekt. Uw klantgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verzending van de artikelen en voor administratieve doeleinden.